Om oss

Tryggtbarn.se är en plattform som grundades 2019 med syftet att ge föräldrar och vårdnadshavare pålitlig information om barnprodukter på den svenska marknaden.

Vi strävar efter att ge våra läsare den mest aktuella och korrekta informationen för att göra trygga val när det gäller deras barns välbefinnande.

Varför finns vi?

Vi insåg att det fanns ett behov av en opartisk källa som granskar och recenserar barnprodukter på den svenska marknaden. Genom att erbjuda omfattande recensioner och vägledning vill vi hjälpa föräldrar att göra informerade beslut.

Expertis & erfarenhet

Vårt team består av individer med en bred kunskapsbas och erfarenhet inom områdena barnpedagogik, barnsäkerhet och hälsovård. Denna kombination av expertis säkerställer att den information vi tillhandahåller är både aktuell och pålitlig.

Hur testar vi produkter?

Varje produkt som vi skriver om har genomgått en noggrann granskningsprocess. Vi fokuserar på produkternas säkerhet, kvalitet, användarvänlighet och prisvärdhet. Vårt team av experter testar produkterna i verkliga situationer för att ge en ärlig och opartisk bedömning. 

Opartiskhet & objektivitet

Även om vi tjänar pengar på affiliatelänkar, låter vi inte detta påverka våra produktval. Vi prioriterar alltid våra läsares bästa framför allt. Att använda våra affiliatelänkar kostar inte heller något extra för våra läsare.

Så driver vi sidan (hur tjänar vi pengar)

Tryggtbarn.se finansieras genom affiliatelänkar. När våra läsare klickar på dessa länkar och gör ett köp, får vi en liten provision utan extra kostnad för läsaren. Detta hjälper oss att fortsätta driva sidan och tillhandahålla kvalitetsinnehåll.


Vårt team på Tryggtbarn

På Tryggtbarn.se har vi ett dedikerat team som arbetar för att ge dig den bästa informationen om barnprodukter på den svenska marknaden. Låt mig presentera vårt fantastiska team:

Anna – Redaktör – Bilbarnstolar, Barn & Familj

Anna är en av våra skribenter med en bakgrund som utbildad förskollärare. Med lång erfarenhet av befattningar som innebär att hon tänker på säkerhet både i förskola och i hemmet för både föräldrar och barn, bidrar Anna med en djup insikt i barns behov och hur man bäst tillgodoser dem. Hon är mamma till tre barn och har en särskild förkärlek för bilbarnstolar. Under sina år inom förskolan har hon sett skräckexempel där föräldrar haft sina barn i fel stolar, vilket har stärkt hennes passion för att informera och utbilda om rätt säkerhetsåtgärder.

Nicho – Webbplatsansvarig & Redaktör – Träning, Hälsa & Välmående

Nicho är både webbplatsansvarig och skribent. Han har en bakgrund som utbildad idrottsledare, med erfarenheter inom idrottsmedicin, ungdomsidrott och näringslära. Han hjälper till att granska produkter som Sandra, Anna och Kim testar och recenserar utifrån ett kroppsligt perspektiv. Nicho är också pappa till två barn, vilket ger honom en personlig insikt i barnsäkerhet och välbefinnande.

Sandra – Redaktör – Barnvagnar, Bärselar & Friluftsliv

Sandra är vår barnvagnsexpert. Som mamma till tre barn, varav två är tvillingar, har hon testat det mesta på marknaden när det gäller barnvagnar. Sandra älskar att röra sig ute i skogen och springa, vilket innebär att hon har satt många barnvagnar på prov i tuffa terränger. Hennes passion för barnvagnar och erfarenhet som mamma gör henne till en ovärderlig del av vårt team.

Kim – Redaktör & Korrekturläsare – Medicinsk kunnig

Slutligen har vi Kim. Med en bakgrund som barnmorska och nuvarande sjuksköterska inom öppen hälso- och sjukvård för barn, bidrar Kim med medicinsk expertis till vårt team. Kim är mamma till två vuxna barn och även om hon skriver artiklar, blir det oftast så att hon faktakollar det innehåll som de andra skribenterna producerar.

Vill du vara en del av vårt team?

Vi söker alltid efter personer med djup kunskap inom ämnen kopplade till Barn & Familj. Känner du att det vore intressant att få dela med dig av dina kunskaper? Kontakta oss så ser vi till att det blir av!


Företagsinformation

Tryggtbarn är en del av BroSam AB.

Adress:
BroSam AB
Hultliden 6
33377 Burseryd

Org.nr: 559271-0080

Tryggtbarn logo icon