Den här artikeln kan innehålla uppmärkta sponsrade länkar. Läs mer här om vår annonspolicy.

Vi har utför ett stort bäst i test av babyskydd för Volvo XC60. Allt för att du ska kunna göra ett bra och medvetet val som du blir nöjd med. Babyskyddet är trots allt ett av de viktigaste valen du ska göra när bebisen är på väg. För att det babyskydd du väljer ska vara kompatibelt med just din bilmodell så har vi i detta test valt att granska babyskydd för Volvo XC60. Många av dem kan dessutom användas på barnvagnar.

När du väljer ett babyskydd för Volvo XC60 finns det många saker att ha i åtanke. I vår granskning har vi bland annat kikat på babyskyddets maxvikt och ålder. De flesta skydd kan användas till dess att bebisen är 12 eller 24 månader gammal. Fundera på om du vill montera skyddet med bilbältet eller Isofix. Om du ska använda skyddet på din barnvagn är Isofix det smidigaste valet. Även babyskyddets vikt är viktigt. Ju lättare själva babyskyddet är, desto smidigare blir det att flytta runt på det, speciellt när bebisen växer och blir tyngre. Som tur är finns det många babyskydd för Volvo XC60 har en låg vikt och är mycket användarvänliga.

Bästa babyskyddet för Volvo XC60

Vilket är det bästa babyskyddet för Volvo XC60 för just dig? För att svara på den frågan kan du kika på vår topplista och läsa våra recensioner. Därefter bör du fundera på vilka funktioner du är i behov av.

Det bästa babyskyddet för en Volvo XC60 ska vara:

  • Lättviktigt och enkelt att bära
  • Rymligt och komfortabelt för bebisen
  • Ha en justerbar sele

Sedan finns det många andra bra funktioner beroende på vilket babyskydd för Volvo XC60 du väljer. Det finns bland annat skydd som är roterbara, har inbyggda lampor, spädbarnsinlägg, stora suffletter och så vidare.


Bäst i Test: Babyskydd för Volvo V60

För att utse vilket babyskydd för Volvo XC60 som är bäst i test har vi genomfört en mycket noggrann granskning av skydd från kända tillverkare. Därefter har vi gett betyg och jämfört dessa mot varandra för att få fram en testvinnare.


BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size
Produkt: BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size
Vikt:0-13 kg
Ålder:ca 0-12 mån
Installation:Bälte/ISOFIX
Riktning:Bakåtvänd
Godkännande:ECE 44.04-Märkt, R129 (i-Size)
Babyskyddets vikt:4.2 kg
D x B x H:44 x 66 x 59 cm
Produktfakta

BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size är en av de tryggaste modellerna för dig som behöver ett babyskydd för Volvo XC60. Denna bilbarnstol för spädbarn har hög säkerhet och stor komfort. BeSafes babyskydd är enkelt att montera i bilen med ett trepunktsbälte. Dessutom kan du använda en Modular i-Size ISOFIX-bas för att enkelt snabbt montera skyddet vid varje användning.

Genom att köpa BeSafes babyskydd får du en stol som bebisen kan växa med. Tack vare tillverkarens innovativa bilstolskoncept Modular behöver ditt barn endast byta stol en gång innan fyra års ålder. Basen kan du behålla till båda stolarna. Själva babyskyddet kan bebisen använda från noll upp till tolv månaders ålder.


Bästa babyskyddet
Produkt: Cybex Cloud Z i-Size
Vikt:0-13 kg
Ålder:ca 0-24 mån
Installation:Bälte/ISOFIX
Riktning:Bakåtvänd
Godkännande:R129 (i-Size)
Babyskyddets vikt:4.8 kg
D x B x H:67 x 44 x 38 cm
Produktfakta

Cybex Cloud Z i-Size är det bästa babyskyddet för Volvo XC60 om ni fokuserar på hög kvalité och komfort när ni köper en bilbarnstol för spädbarn. Babyskyddet kommer att fina fyra färger så att du kan matcha med såväl bil som barnvagn. Det är ingen överraskning att bilbarnstolen har vunnit flera fina designpriser. Detta babyskydd har ingen angiven ålder, men passar för en bebis på 45-87 cm och en maxvikt på 13 kg.

Det här är det bästa babyskyddet för dig som vill ha många funktioner. Stolen har bland annat en sufflett med UV-skydd 50+, ett nackstöd som du kan justera i elva lägen och dessutom kan du rotera stolen i 180 grader. En riktigt smart funktion med stolen är att du kan luta och rotera den med endast en hand. Roteringsfunktionen gör det enkelt att ta ut bebisen ur bilen utan att behöva kröka ryggen.


Axkid Babyfix babyskydd
Produkt: Axkid Babyfix
Vikt:0-13 kg
Ålder:ca 0-12 mån
Installation:Bälte/ISOFIX
Riktning:Bakåtvänd
Godkännande:ECE 44.04-Märkt
Babyskyddets vikt:3.5 kg
D x B x H:65 x 43 x 54 cm
Produktfakta

För dig som vill ha ett tryggt och säkert babyskydd för Volvo XC60 utan att behöva spräcka din budget finns Axkid Babyskydd Babyfix. Babyskyddet är godkänt för åldern 0-12 månader eller 0-13 kilo. Själva stolen väger 3,53 kilo och är alltså mycket lätt och enkel att transportera. Du kan montera den såväl i bilen som på de flesta barnvagnar. För montering i bilen behöver detta babyskydd en ISOFIX-bas, något du köper till separat. Denna bilbarnstol för nyfödda kan även användas som matstol eller gungstol tack vare handtaget som är ställbart i fem lägen.


Maxi-Cosi Pebble Babyskydd test
Produkt: Maxi-Cosi Pebble Pro
Vikt:0-13 kg
Ålder:ca 0-12 mån
Installation:Bälte/ISOFIX
Riktning:Bakåtvänd
Godkännande:ECE 44.04-Märkt, R129 (i-Size)
Babyskyddets vikt:4.2 kg
D x B x H:67 x 44 x 56 cm
Produktfakta

Maxi-Cosi Pebble PRo är en bilbarnstol för nyfödda där komforten är riktigt hög och där säkerheten likaså. Bebisen skyddas av såväl sidoskydd som 5-punktsbälte. Själv komforten säkerställs av extra stoppning i stolen. Maxi-Cosi babyskydd kan användas från noll till tolv månaders ålder och skyddar din bebis under bilfärden. Förutom ålder så räknas även vikten, vilket är tretton kilo som max. Du kan enkelt anpassa stolen efter bebisen när den växer. Samtidigt som sätets djup kan anpassas så får den allra minsta bebisen extra stöd för huvud och rygg.


Axkid modukid Infant Babyskydd test
Produkt: Axkid Modukid Infant
Vikt:0-13 kg
Ålder:ca 0-24 mån
Installation:Bälte/ISOFIX
Riktning:Bakåtvänd
Godkännande:R129 (i-Size)
Babyskyddets vikt:3.7 kg
D x B x H:65 x 43 x 54 cm
Produktfakta

Om du vill ha maximal säkerhet för din lilla bebis när ni är på språng, då är Axkid Modukid Infant ett bra val. Förutom hög säkerhet får bebisen även sitta bekvämt tack vare urtagbara kuddar och ett justerbart trepunktsbälte i tre lägen. Bältet kan justeras utefter det att bebisen växer. Du kan använda denna bilbarnstol för spädbarn från noll månader till 13 kg. Stolen är kompatibel med de flesta vagnar på marknaden, till exempel Axkid Life.


Bäst i test Babyskydd Maxi-Cosi Cabriofix
Produkt: Maxi-Cosi Cabriofix
Vikt:0-13 kg
Ålder:ca 0-12 mån
Installation:Bälte/ISOFIX
Riktning:Bakåtvänd
Godkännande:ECE 44.04-Märkt
Babyskyddets vikt:3.25 kg
D x B x H:66 x 45 x 57 cm
Produktfakta

Denna Maxi-Cosi babyskydd är en populär produkt tack vare dess höga säkerhet och komfort. Stolen har fått högsta betyg i Råd & Röns årliga bilbarnsstoltest fyra år i rad. Detta babyskydd passar för åldern 0-12 månader, eller tills bebisen väger max 13 kg. Stolen har smarta funktioner som gör att den kan växa tillsammans med bebisen. Den har bland annat stöddynor för huvud och rygg samt justerbara höjdlägen på axelremmarna.

Du kan snabbt och enkelt montera detta babyskydd för nyfödda i bilen. Du kan köpa till extra produkter till ditt Maxi-Cosi babyskydd, bland annat ett heltäckande myggnät eller en ISOFIX-bas. Om du köper till en bas så går det snabbt att lyfta över stolen från barnvagnen till bilen när ni ska iväg. Annars kan du även använda bilens trepunktsbälte att spänna fast bilbarnstolen med.


Britax Römer Primo babyskydd recension
Produkt: Britax Römer Primo
Vikt:0-13 kg
Ålder:ca 0-13 mån
Installation:Bälte/ISOFIX
Riktning:Bakåtvänd
Godkännande:ECE 44.04-Märkt
Babyskyddets vikt:4 kg
D x B x H:63 x 44 x 54 cm
Produktfakta

Britax babyskydd Römer Primo är en säker bilbarnstol för nyfödda upp till 15 månaders ålder eller max 13 kg. Du monterar den snabbt och enkelt bakåtvänd med hjälp av antingen bilens trepunktsbälte eller en bas som du köper till. Stolen har en avtagbar och vadderad klädsel som du enkelt kan tvätta om den får fläckar. Den ha räven ett avtagbart solskydd och en mjuk axelvaddering. Stolen får ett extra plus för det mjuka, vadderade huvudstödet som ger din bebis en naturlig sovställning och en härlig känsla av att ligga i en mysig kokong.


Saker att tänka på när du ska köpa babyskydd

När familjen ska utökas med en liten bebis är det dags att köpa en bilbarnstol för spädbarn. Det bästa babyskyddet låter din bebis färdas tryggt och säkert i bilen och kan även monteras direkt på din barnvagn. På så sätt blir det enkelt att flytta på bebisen utan behöva väcka den. Vilket som är det bästa babyskyddet för dig och ditt barn beror på era behov, krav och budget. För att hjälpa er igenom den djungeln som alla olika sorters babyskydd faktiskt innebär har vi skrivit ihop en kort liten guide på vad man ska tänka på när man köper ett babyskydd. Du hittar guiden i vår artikel där vi listar de bästa babyskydden 2024!


Vanligt förekommande frågor

Kan jag tvätta klädseln på ett babyskydd för Volvo XC60?

Bebisar har en förmåga att kräkas eller kladda ner sig i tid och otid. De flesta babyskydd för Volvo XC60 har därför utrustats med en tvättbar klädsel. Det gör babyskyddet fräschare och skyddets livslängd blir längre.

Vilken är det bästa babyskyddet för Volvo XC60?

Kika i vår topplista för att hitta det bästa babyskyddet för Volvo XC60 och riktigt bra alternativ. Fundera därefter på vilka funktioner du vill ha i ett babyskydd.

Är det bästa att montera babyskyddet med bas eller bilbälte?

I vårt bäst i test av babyskydd för Volvo XC60 finns det skydd som kan monteras med både bas och bilbälte. Generellt är det dock både säkrast och smidigast att använda en bas. Det är nämligen det mest krocksäkra alternativet då ett babyskydd som spänns fast direkt med ett bilbälte lätt kan monteras fel.


Babyskydd för Volvo V70

Avslutande tankar

Vi har sonderat marknaden, utvärderat och granskat en mängd produkter för att hitta det bästa babyskyddet för Volvo XC60. Förhoppningsvis har ni funnit denna artikel informativ och har ni några frågor eller funderingar är ni såklart varmt välkomna att kontakta oss! Letar du istället efter en bilbarnstol till din Volvo XC60? Titta då in vår artikel här där vi tar fram vilken bilbarnstol som är bäst för Volvo XC60.