Den här artikeln kan innehålla uppmärkta sponsrade länkar. Läs mer här om vår annonspolicy.
Cybex Solution S2 i-Fix recension

Fördelar

  • Justerbart nackstöd i 12 lägen.
  • Bra ventilation.
  • Hög maxvikt.
  • Kan tvättas i maskin.
  • Mycket bra betyg i flera bäst i test.

Nackdelar

  • Ganska tung.
  • Smalare modell.

Säkerhet

Användarvänlighet

Komfort

Pris

Cybex Solution S2 i-Fix recension 2024

Cybex Solution S2 i-Fix är en bilbarnstol som är framåtvänd och som är framtagen för att växa i takt med ditt barn. Stolen är designad med ISOFIX-fästen som gör den säker att använda, samtidigt som den har ett sidokollisionsskydd och ett lutningsbart nackstöd. I denna Cybex Solution S2 i-Fix recension kommer du att få läsa mer om bilbarnstolen, samt få koll på för- och nackdelar.

Säkerhet

Cybex Solution S2 i-Fix är designad för att vara så trygg och säker för ditt barn som möjligt. Tryggheten ser vi i den högteknologiska designen, där både ISOFIX och integrerat L.S.P. System har använts för att säkerställa att ditt barn åker tryggt. Tack vare möjligheten att justera huvudstöd och stol i olika lägen kan Cybex Solution S2 i-Fix också anpassas efter ditt barns ålder och längd, samtidigt som den energidämpande stommen minimerar kraften som kan uppstå vid kollision.

Cybex Solution S2 i-Fix är godkänd enligt säkerhetsstandarden UN R129/03.

Komfort

Som tidigare nämnt är Cybex Solution S2 i-Fix designad för att växa i takt med ditt barn och det är något som gör den extra komfortabel att använda. Stolen kan justeras i 12 olika lägen, där även nackstöd kan lutas så att ditt barn kan vila under bilresan. Den mycket höga maxvikten på 36 kilo gör dessutom Cybex Solution S2 i-Fix mycket prisvärd, eftersom du kan använda den väldigt länge.

Användarvänlighet

När det kommer till installation och användarvänlighet är Cybex Solution S2 i-Fix en av de bekvämaste på marknaden. Du väljer själv om du vill fästa den med hjälp av bilens vanliga trepunktsbälte eller om du vill använda dig av ISOFIX. De fina och bekväma bälteshornen kan med fördel fungera som armstöd för barnet under långa resor. Tyget är avtagbart och kan med fördel tvättas i maskin. Fortsätt läsa vidare i vår recension för att veta mer om Cybex Solution S2 i-Fix köpråd och annan viktig information.

Såhär installerar du CYBEX Solution S2 i-Fix i din bil:

Sammanfattning

Cybex Solution S2 i-Fix är en mycket fin, väldesignad och modern bilbarnstol som passar barn i åldrarna 3-12 år. Den är enkel att installera och förflytta mellan olika bilar, samtidigt som den smidigt klickas i med hjälp av ISOFIX. Sittdynan på stolen mäter 50 cm i bredd, vilket gör den till en lite smalare stol som enkelt får plats i bilar med mindre utrymme. Tack vare stolens moderna funktioner och många fördelar har den en säker plats på vår topplista över de bästa bältesstolarna.

Produktfakta Cybex Solution S2 i-Fix

LÄNGD (mm)405
BREDD (mm)500
HÖJD (mm)610
VIKT (kg)6.2
UNDERHÅLLKlädseln kan tvättas i 30°
VAD INGÅRBilbarnstol, ISOFIX

Köpråd

Cybex Solution S2 i-Fix passar för dig som söker en smidig och trygg bilbarnstol som inte behöver uppdateras för varje år som ditt barn blir längre. Stolen har både ISOFIX och bälteshorn så att du själv kan installera den utifrån den metod som du tycker är enklast. Inför köp kan det vara bra att ha i åtanke att stolen är av smalare modell, något som kan påverka komforten beroende på vikt och ålder på barnet.

FAQ

Har Cybex Solution S2 i-Fix ISOFIX?

Ja, Cybex Solution S2 i-Fix är utrustad med ISOFIX för att underlätta installation i bilen. När du installerar den här bilbarnstolen måste du använda både trepunktsbältet och bilens ISOFIX-fästen. På så sätt kan du vara säker på att bilbarnstolen sitter stabilt förankrad, även när den är tom.

Kan man tvätta klädseln på Cybex Solution S2 i-Fix?

Ja du kan tvätta klädseln på Cybex Solution S2 i-Fix, du tar bara av klädseln och stoppar in den i tvättmaskinen. Tvätta inte på en temperatur som är högre än 30 grader.