Den här artikeln kan innehålla uppmärkta sponsrade länkar. Läs mer här om vår annonspolicy.

Det är viktigt att din lilla bebis kan färdas tryggt på vägarna. Därför är det viktigt med ett bra babyskydd. Vi har genomfört ett stort bäst i test av babyskydd för Kia Niro som din bebis sitter tryggt och bekvämt i. I detta test har vi utsett det bästa babyskyddet för Kia Niro. På så sätt blir det enklare för dig att göra ett bra val. Givetvis har vi valt ut babyskydd som är krocktestade och har de säkerhetscertifieringar som krävs för den svenska trafiken. 

Babyskydd för Kia Niro

När du ska köpa ett babyskydd är det viktigt att det är kompatibelt med din bilmodell. I just det här testet är alla babyskydd därför kompatibla med Kias bilmodell Niro. Ett babyskydd för Kia Niro kan användas länge, ofta fram till dess att bebisen väger tretton kilo. Det rekommenderas dock att ett babyskydd enbart används under det första året och sedan byts ut till en bilbarnstol.

Bästa babyskyddet för Kia Niro

Ett babyskydd för Kia Niro tillåter din bebis att sitta tryggt och bekvämt under alla bilresor. Det bästa är att välja ett babyskydd som är anpassningsbart när din bebis växer. De vanligaste funktionerna är ställbart nackstöd och sele. Andra vanliga egenskaper är att babyskydden är utrustade med sidoskydd för krockar samt solskydd. Det är även mycket bra om babyskyddet är kompatibelt med din barnvagn. På så sätt kan du smidigt ta med dig bebisen utan att väcka den. Om du planerar att bära runt på babyskyddet är det viktigt med ett skydd som inte är allt för tungt.


Bäst i Test: Babyskydd för KIA Niro

För att kunna utse det bästa babyskyddet för Kia Niro har vi klämt och känt på en mängd modeller. Dessutom har vi noggrant granskat och jämfört de olika modellerna, samt läst användares recensioner. 

De babyskydd för Kia Niro som är bäst i test har allt från ställbart handtag till stabil konstruktion. Ta en titt i vårt topplista för att hitta det bästa och mest prisvänliga alternativet för just dig.


BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size
Produkt: BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size
Vikt:0-13 kg
Ålder:ca 0-12 mån
Installation:Bälte/ISOFIX
Riktning:Bakåtvänd
Godkännande:ECE 44.04-Märkt, R129 (i-Size)
Babyskyddets vikt:4.2 kg
D x B x H:44 x 66 x 59 cm
Produktfakta

BeSafe iZi Go Modular X1 i-Size är en av de tryggaste modellerna för dig som behöver ett babyskydd för KIA Niro. Denna bilbarnstol för spädbarn har hög säkerhet och stor komfort. BeSafes babyskydd är enkelt att montera i bilen med ett trepunktsbälte. Dessutom kan du använda en Modular i-Size ISOFIX-bas för att enkelt snabbt montera skyddet vid varje användning.

Genom att köpa BeSafes babyskydd får du en stol som bebisen kan växa med. Tack vare tillverkarens innovativa bilstolskoncept Modular behöver ditt barn endast byta stol en gång innan fyra års ålder. Basen kan du behålla till båda stolarna. Själva babyskyddet kan bebisen använda från noll upp till tolv månaders ålder.


Bästa babyskyddet
Produkt: Cybex Cloud Z i-Size
Vikt:0-13 kg
Ålder:ca 0-24 mån
Installation:Bälte/ISOFIX
Riktning:Bakåtvänd
Godkännande:R129 (i-Size)
Babyskyddets vikt:4.8 kg
D x B x H:67 x 44 x 38 cm
Produktfakta

Cybex Cloud Z i-Size är det bästa babyskyddet för KIA Niro om ni fokuserar på hög kvalité och komfort när ni köper en bilbarnstol för spädbarn. Babyskyddet kommer att fina fyra färger så att du kan matcha med såväl bil som barnvagn. Det är ingen överraskning att bilbarnstolen har vunnit flera fina designpriser. Detta babyskydd har ingen angiven ålder, men passar för en bebis på 45-87 cm och en maxvikt på 13 kg.

Det här är det bästa babyskyddet för dig som vill ha många funktioner. Stolen har bland annat en sufflett med UV-skydd 50+, ett nackstöd som du kan justera i elva lägen och dessutom kan du rotera stolen i 180 grader. En riktigt smart funktion med stolen är att du kan luta och rotera den med endast en hand. Roteringsfunktionen gör det enkelt att ta ut bebisen ur bilen utan att behöva kröka ryggen.


Axkid Babyfix babyskydd
Produkt: Axkid Babyfix
Vikt:0-13 kg
Ålder:ca 0-12 mån
Installation:Bälte/ISOFIX
Riktning:Bakåtvänd
Godkännande:ECE 44.04-Märkt
Babyskyddets vikt:3.5 kg
D x B x H:65 x 43 x 54 cm
Produktfakta

För dig som vill ha ett tryggt och säkert babyskydd för KIA Niro utan att behöva spräcka din budget finns Axkid Babyskydd Babyfix. Babyskyddet är godkänt för åldern 0-12 månader eller 0-13 kilo. Själva stolen väger 3,53 kilo och är alltså mycket lätt och enkel att transportera. Du kan montera den såväl i bilen som på de flesta barnvagnar. För montering i bilen behöver detta babyskydd en ISOFIX-bas, något du köper till separat. Denna bilbarnstol för nyfödda kan även användas som matstol eller gungstol tack vare handtaget som är ställbart i fem lägen.


Maxi-Cosi Pebble Babyskydd test
Produkt: Maxi-Cosi Pebble Pro
Vikt:0-13 kg
Ålder:ca 0-12 mån
Installation:Bälte/ISOFIX
Riktning:Bakåtvänd
Godkännande:ECE 44.04-Märkt, R129 (i-Size)
Babyskyddets vikt:4.2 kg
D x B x H:67 x 44 x 56 cm
Produktfakta

Maxi-Cosi Pebble Pro är en bilbarnstol för nyfödda där komforten är riktigt hög och där säkerheten likaså. Bebisen skyddas av såväl sidoskydd som 5-punktsbälte. Själv komforten säkerställs av extra stoppning i stolen. Maxi-Cosi babyskydd kan användas från noll till tolv månaders ålder och skyddar din bebis under bilfärden. Förutom ålder så räknas även vikten, vilket är tretton kilo som max. Du kan enkelt anpassa stolen efter bebisen när den växer. Samtidigt som sätets djup kan anpassas så får den allra minsta bebisen extra stöd för huvud och rygg.


Axkid modukid Infant Babyskydd test
Produkt: Axkid Modukid Infant
Vikt:0-13 kg
Ålder:ca 0-24 mån
Installation:Bälte/ISOFIX
Riktning:Bakåtvänd
Godkännande:R129 (i-Size)
Babyskyddets vikt:3.7 kg
D x B x H:65 x 43 x 54 cm
Produktfakta

Om du vill ha maximal säkerhet för din lilla bebis när ni är på språng, då är Axkid Modukid Infant ett bra val. Förutom hög säkerhet får bebisen även sitta bekvämt tack vare urtagbara kuddar och ett justerbart trepunktsbälte i tre lägen. Bältet kan justeras utefter det att bebisen växer. Du kan använda denna bilbarnstol för spädbarn från noll månader till 13 kg. Stolen är kompatibel med de flesta vagnar på marknaden, till exempel Axkid Life.


Bäst i test Babyskydd Maxi-Cosi Cabriofix
Produkt: Maxi-Cosi Cabriofix
Vikt:0-13 kg
Ålder:ca 0-12 mån
Installation:Bälte/ISOFIX
Riktning:Bakåtvänd
Godkännande:ECE 44.04-Märkt
Babyskyddets vikt:3.25 kg
D x B x H:66 x 45 x 57 cm
Produktfakta

Denna Maxi-Cosi babyskydd är en populär produkt tack vare dess höga säkerhet och komfort. Stolen har fått högsta betyg i Råd & Röns årliga bilbarnsstoltest fyra år i rad. Detta babyskydd passar för åldern 0-12 månader, eller tills bebisen väger max 13 kg. Stolen har smarta funktioner som gör att den kan växa tillsammans med bebisen. Den har bland annat stöddynor för huvud och rygg samt justerbara höjdlägen på axelremmarna.

Du kan snabbt och enkelt montera detta babyskydd för nyfödda i bilen. Du kan köpa till extra produkter till ditt Maxi-Cosi babyskydd, bland annat ett heltäckande myggnät eller en ISOFIX-bas. Om du köper till en bas så går det snabbt att lyfta över stolen från barnvagnen till bilen när ni ska iväg. Annars kan du även använda bilens trepunktsbälte att spänna fast bilbarnstolen med.


Britax Römer Primo babyskydd recension
Produkt: Britax Römer Primo
Vikt:0-13 kg
Ålder:ca 0-13 mån
Installation:Bälte/ISOFIX
Riktning:Bakåtvänd
Godkännande:ECE 44.04-Märkt
Babyskyddets vikt:4 kg
D x B x H:63 x 44 x 54 cm
Produktfakta

Britax babyskydd Römer Primo är en säker bilbarnstol för nyfödda upp till 15 månaders ålder eller max 13 kg. Du monterar den snabbt och enkelt bakåtvänd med hjälp av antingen bilens trepunktsbälte eller en bas som du köper till. Stolen har en avtagbar och vadderad klädsel som du enkelt kan tvätta om den får fläckar. Den ha räven ett avtagbart solskydd och en mjuk axelvaddering. Stolen får ett extra plus för det mjuka, vadderade huvudstödet som ger din bebis en naturlig sovställning och en härlig känsla av att ligga i en mysig kokong.


Saker att tänka på när du ska köpa babyskydd

När familjen ska utökas med en liten bebis är det dags att köpa en bilbarnstol för spädbarn. Det bästa babyskyddet låter din bebis färdas tryggt och säkert i bilen och kan även monteras direkt på din barnvagn. På så sätt blir det enkelt att flytta på bebisen utan behöva väcka den. Vilket som är det bästa babyskyddet för dig och ditt barn beror på era behov, krav och budget. För att hjälpa er igenom den djungeln som alla olika sorters babyskydd faktiskt innebär har vi skrivit ihop en kort liten guide på vad man ska tänka på när man köper ett babyskydd. Du hittar guiden i vår artikel där vi listar de bästa babyskydden 2024!


Babyskydd för Volvo V70

Avslutande tankar

Vi har utsett det babyskydd för Kia Niro som är bäst i test. På så sätt kan du snabbt och enkelt göra ett medvetet val som är tryggt för din bebis. Framförallt så behöver du inte själv sålla bland det enorma utbudet av babyskydd för Kia Niro på den svenska marknaden. Det bästa babyskyddet för Kia Niro är smidigt, användarvänligt och enkelt att hantera. Dessutom kan du montera det på din barnvagn för att enkelt flytta på bebisen utan att väcka den. 

I vårt test av babyskydd för Kia Niro har vi bland annat granskat och utvärderat olika funktioner samt hur enkelt det är att montera skyddet i bilen. 
Om du vill lära dig mer om babyskydd och se fler bra alternativ, då rekommenderar vi att du läser vår artikel Bästa babyskyddet. Om du däremot har ett större barn kan du läsa artikeln bilbarnstol för Kia Niro. En bilbarnstol är det bästa alternativen när ditt barn är runt nio månader gammalt. 

I denna artikel har vi försökt utröna vilket som är det bästa babyskyddet för KIA Niro. Vi har bland annat granskat och jämfört montering, funktioner och användarvänlighet. Dessutom har vi tagit med de bästa babyskydden för Kia Niro i alla prisklasser. På så sätt kan din bebis färdas säkert i bilen oavsett vilken budget du har.

Förhoppningsvis har ni funnit denna artikel informativ och har ni några frågor eller funderingar är ni såklart varmt välkomna att kontakta oss!